ارتودنسی

همه چیز درباره دکتر داوودیان متخصص ارتودنسی

ارتودنسی

همه چیز درباره دکتر داوودیان متخصص ارتودنسی

مطب ارتودنسی در کرج

بهترین مطب ارتودنسی در کرج

برخی از افرادی که در کرج زندگی میکنند بر این باورند که مطب خوبی برای ارتودنسی در  کرج وجود ندارد ما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که بهترین مطب ارتودنسی برای شما در کرج کجاست.پس ادامه این مطلب را از دست ندهید چرا که برای شما بسیار مهم و بسیار مفید خواهد بود.

به لحاظ بعد مسافت بیماران ارتودنسی که از کرج تشریف می آورند در صورت تمایل به انجام درمان نزد دکتر مسعود داوودیان - متخصص ارتودنسی، بهتر است به مطب ارتودنسی دکتر داوودیان در خیابان ستارخان مراجعه کنند.
از جمله تسهیلاتی که ما در مطب متخصص ارتودنسی در کرج برای بیماران ارتودنسی کرج قایل می شویم ارائه خدمات درمانی حداکثری در هر ویزیت جهت کاهش مراجعات این عزیزان می باشد

مطرح ترین متخصص ارتودنسی در کرج

فاصله زمانی تهران-کرج اندک است از اینرو بیماران ارتودنسی که قصد دارند از ویزیتمتخصص ارتودنسی تهران بهره مند شوند مشکل چندانی ندارند زیرا معمولا فاصله جلسات درمانی ارتودنسی ماهی یک بار است.

 

ارتودنسی

متخصص ارتودنسی

مزایای ارتودنسی متحرک

گفتیم که میتوان از شیوه های بسیار زیادی برای ارتودنسی استفاده کرد اما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که میتوان از ارتودنسی متحرک استفاده کرد.اما برای شما خواهیم گفت که ارتودنسی محترک یکی از شیوه های بسیار مهم و بسیار مفید در ایران است.پس ادامه این مطلب را از دست ندهید چرا که برای شما بسیار مفید است.
ارتودنسی متحرک در سنین کودکی و نوجوانی می تواند با کنترل و بهبود مشکلات اسکلتی فک، کمک بسیار موثری انجام دهد و خطر جراحی گسترده فک را در سنین بالا حذف نماید. همچنین راه حل ساده ای برای مشکلات دندانی مختصر در نوجوانان است. معمولا هزینه آن در مقایسه با ارتودنسی ثابت بسیار کمتر بوده و برای گروه گسترده ای از بیماران می تواند بکار رود

همان‌طور که از نام آنها مشخص است، متحرک بودن آن است که روی دندان‌ها ثابت نمی‌شوند و بیمار می‌تواند در مواقع لزوم مانند غذا خوردن، مسواک‌زدن و… آنها را  از دهان خارج کند و دوباره در دهان قرار دهد.

ارتودنسی متحرک

در این مقاله آشنایی با ارتودنسی متحرک مورد بحث قرار میگیرد . منظور از این درمان استفاده از پلاکهای متحرکمی باشد که توسط خود بیمار در دهان قرار داده شده و در هنگام غذا خوردن و مسواک زدن از دهان خارج می شود؛ بنابراین نتیجه این درمان ها کاملا وابسته به همکاری خود بیمار است.
این دستگاه‌ها معمولا از اجزای سیمی و یک بخش آکریل ساخته می‌شوند که اجزای سیمی را به هم متصل می‌کند. همچنین در مواقع  مورد نیاز می‌توان از پیچ‌های ارتودنسی در این دستگاه‌ها استفاده کرد که معمولا در مواقع ایجاد فضا  برای دندان‌ها یا اصلاح تنگی عرض فک بالا یا پایین از آنها استفاده میشود

آشنایی با ارتودنسی متحرک


ارتودنسی

متخصص ارتودنسی

لاغری صورت با ارتودنسی

ارتودنسی و لاغری صورت

یکی از بیشمار نگرانی هایی که بیماران ارتودنسی از این علم دارند را میتوان این دانست که ارتونسی بر لاغر تر شدن صورت آنها تاثیری خواهد گذاشت.پس ما به تهیه ی  مطلبی در این باره پراخته ایم که برای شما خواهد گفت ارتودنسی چه تاثیری بر لاغری صورت خواهد داشت.پس ادامه این مطلب را از دست ندهید.

 در طول درمان ارتودنسی به علت وجود دستگاه ها و دقت در حفظ و نگه داری آنها مقداری رژیم غذایی تغییر میکند که این تغییر گاها باعث کاهش وزن و لاغری موقت می شود اما جای نگرانی وجود ندارد زیرا بعداز درمان ارتودنسی بیمار به حالت اول خود باز میگردد.
ارتودنسی باعث می شود که دندانهای بیمار حرکت کند و بدیهی است که در صورتیکه این امر محسوس باشد امکان تغییرات ظاهری در ساپورت لب و گونه ها پدید آید.

ارتودنسی و تغذیه

ارتباط ارتودنسی و تغذیه

در ارتودنسی حین درمان بیماران باید به رژیم غذایی خود دقت بیشتری داشته باشند زیرا بر اثر فشارها و افزوده شدن دستگاه ها و براکت ها بر روی دندان ها بیمار از مصرف برخی مواد غذایی محروم میگردد و در اوایل درمان فرد با کم شدن وزن مواجه می شود.

اما میتواند با استفاده از روش جایگزین کردن صحیح موادغذایی مناسب وسالم کمبود آنها را جبران کند.به طور مثال با وجود اینکه این براکت های بر روی دندان مستحکم هستند اما باید در نگهداری و نظافتشان دقت کرد. بیمار نمیتواند دراین مدت  موادغذایی سفت باتکه های درشت  استفاده کند(سیب.گلابی.هویج) اما به جای آن میتواند از مرکبات آبدار (آب هویج.آب پرتغال ....)استفاده کند.

ارتودنسی

متخصص ارتودنسی

براکت های سنتی

براکت های فلزی سنتی قابل استفاده هستند؟

نمونه های بسیار زیادی از براکت ها را برای شما معرفی کرده ایم اما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که استفاده از نمونه های بسیار خاصی با نام براکت های فلزی و سنتی چه میزان میتواند برای شما در انجام ارتودنسی موفق موثر باشد.پس ادامه این مطلب را از دست ندهید چرا که برای شما بسیار مفید خواهدبود.

این نوع براکت ها که از اولین نوع براکت های به کار رفته در درمان های ارتودنسی می باشند از جنس  فولاد ضد زنگ هستند و گاهی همراه با تیتانیوم به کار می روند. براکت های فلزی رایج ترین نوع براکت ها هستند. دستگاههای ارتودنسی قدیمی شامل براکت های کوچکی می باشند که روی دندان ها چسبانده می شوند و همچنین بند هایی که روی دندان های آسیا قرار می گیرند. گره های الاستیک (اورینگ) سیم را روی براکت های فلزی نگه می دارد . یکی از مزایای براکت های فلزی این است که اورینگ های رنگی به کودکان فرصت خودنمایی می دهند

براکت های سلف لیگیت چیستند؟

براکت های سلف لیگیت یا خود بازشونده دارای گیره ای هستند که باز و بسته می شوند. وقتی گیره ها بسته هستند آرچ وایر را در جای خود ثابت نگه می دارند از این رو براکت های سلف لیگیت نیازی به گره های الاستیکی ندارند در عوض سیم درون براکت قرار می گیرد. این نوع براکت ها تا حدودی طول درمان ارتودنسی را کاهش می دهند و همچنین به علت فشار نیرو های کمتر به دندان ها درد کمتری به دندان ها  تحمیل می شود و در قیاس با براکت های سنتی به تنظیمات کمتری نیاز دارد. با این حال در پایان درمان ارتودنسی اعمال جزییات نهایی روی دندان ها با براکت های سلف لیگیت در مقایسه با براکت های معمول ممکن است دشوارتر باشد.

براکت های لینگوال یا زبانی

ارتودنسی

متخصص ارتودنسی

علت شل شدن براکت های ارتودنسی

علت شل شدن براکت ارتودنسی چه چیزهایی میتواند باشد؟

گفتیم که براکت های ارتودنسی گاهی شل میشوند اما در این مطلب برای شما خواهیم گفت که چرا این اتفاق می افتد یا به عبارت دیگر دلیل شل شدن براکت های ارتودنسی چیست؟پس ادامه این مطلب را از دست ندهید اگر شما هم نگرانی شل شدگی براکت های ارتودنسی هستید.

  • دندان بیمار
  • روش چسباندن براکت
  • همکاری شخص بیمار

مناسب ترین شیوه برای چسباندن براکت ارتودنسی

بعد از اینکه متخصص ارتودنسی از صحت و سلامت دندان ها اطمینان کامل را حاصل کرد شروع به پیاده کردن دستگاهها یا باندینگ بر روی دندان های شخص می کند. انجام باندینگ ارتودنسییکی از مهم ترین بخش های درمان ارتودنسی است و از جمله عواملی است که اگر به صورت صحیح و تخصصی انجام نشود می تواند بر شل شدن براکت یا نحوه اتصال صحیح براکت تاثیر گذار باشد پس حتما باید توسط متخصص ارتودنسی و همچنین توسط دستگاهها و ابزارهای مناسب و استاندارد صورت گیرد

شل شدن جدا شدن یا شکستن براکت ارتودنسی

ارتودنسی 

متخصص ارتودنسی